CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

dijous, 23 d’abril de 2009

Ricky Rubio vol marxar ja a l'NBA ! Adéu Ricky ! Bona Sort!


Hola !

avui us escribim per parlar-vos de una noticia què afecta molt el DKV JOVENTUT:

En roda de premsa, Ricky Rubio ha dit que està preparat per jugar la temporada que ve a l'NBA i que és el seu desig. Així de contundent i clar s'ha manifestat després d'inscriure's al draft 2009.Concretament, les paraules del seu comunicat han estat: "Em sento preparat per afrontar aquest nou repte. Per altra banda, és el somni de qualsevol jugador de bàsquet, és per aquest motiu que hem pres aquesta decisió. Sóc molt conscient que és un repte molt important, que sóc jove i que hauré de lluitar molt per fer-me un petit lloc a l'NBA. Però la il·lusió, la reponsabilitat de no defraudar i les ganes de seguir millorant i treballant em fan pensar que estic preparat per afrontar-ho."També ha comentat que ha pres aquesta decisió per "una qüestió de sensacions" ja que als Jocs Olímpics de Beijing es va adonar que podia jugar contra els millors i que creu que no s'està equivocant. Ha afegit: "Em presento al draft perquè m'han dit que puc quedar en una posició molt alta. Cap jugador de bàsquet pot dir que no a una posició alta. Això t'assegura anar allà i tenir un nom." El jugador ha manifestat que les seves ciutats preferides per jugar són Nova York o Los Angeles però ha afegit que el draft és una loteria i que ara per ara els equips interessats són Sacramento, Clippers i Wizards.Sobre la Penya, Ricky ha dit que és una decisió purament personal i que ho fa perquè ell vol i que el Joventut té un "futur esplèndid". L'encara base de la Penya ha agraït la confiança que li va donar el club per debutar tan jove a l'ACB i que passi el que passi "sempre portarà al cor l'afició verd-i-negra".

Ja sabem gairebé al 100% que Ricky Rubio marxarà a l'NBA la temporada que ve. Ens agradi o no és el que ell vol o diu que vol. Però tenim tot el dret a expressar les nostres opinions al respecte. Està clar que sabíem que algun dia o altre marxaria, com sabíem que passaria amb en Rudy, però no ens esperàvem que fos tan aviat. en Ricky prefereix ser recordat tan sols pels aficionats com un jugador amb molt de talent, potser el més talentós, que ha passat pel Joventut deixant escapar l'oportunitat de convertir-se en un referent i, potser, en el millor jugador de la història del club.

Ja sé que les comparacions són odioses però les haig de fer perquè és el que realment sento. Rudy Fernández va acabar escollint el millor camí. El temps li està donant la raó i espero que a tu també te la doni. En Rudy també hagués pogut marxar el 2004 quan tenia possibilitats de ser escollit en una alta posició al draft de l'NBA (finalment va ser escollit al 2007 en la posició 24) però va preferir triomfar primer amb el Joventut, el seu club de tota la vida. No va tenir pressa per ser el millor. Va ser pacient i va aconseguir, amb dificultats pel camí, ser un líder a la Penya i ja està a punt de ser un líder a l'NBA. En Rudy va tenir sempre un objectiu: portar la Penya el més amunt possible i seguir els passos de grans jugadors com Jordi Villacampa. No deies que volies seguir en Rudy com a exemple?Crec profundament que t'equivoques marxant sense aconseguir tota l'experiència necessària per fer el salt. Crec que t'has deixat influenciar per agents i un entorn no favorable als teus interessos com a jugador de bàsquet. Només tens 18 anys i moltíssim temps per davant per demostrar el que vals. Potser la pressió dels agents i dels mitjans de comunicació no t'han ajudat i no tota la culpa és teva, també pot ser. Però tu ets qui tens l'últims paraula.A tot això, i com a bona aficionada i interessada en el millor pel meu equip i pel meu club, m'agradaria que la Penya i els seus agents arribessin a un acord just per les dues bandes. I això passa perquè ell pagui la clàusula de rescissió ja que serà escollit en una posició alta i ho podrà pagar. Així, tots contents.

Bon viatge Ricky!! què triomfis a la NBA el máxim !