CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

dilluns, 30 de març de 2009

4rt Pograma


Aquest programa què varem fer va estar dedicat a L'Amanda Castell aquesta seguidora què ens va deixar ara farà 15 dies a l'edat de 29 anys. L'Amanda era sòcia i fervent amant dels colors verd-i-negre , l'Amanda Castell era mes que una seguidora, era una persona involucrada amb tot allò relacionat i que tingués a veure amb la "Penya" i els actes socials.

L'Acte més emotiu de homenatge va ser el ultim partit què va jugar la penya a casa amb el Iurbentia Bilbao . Al inici del partit és va fer un minut de aplaudiments de agrament a tot el què ella havia fet , en el primer temps mort va aparèixer una pancarta què posava MAI CAMINAREU SOLS , GRÀCIES AMANDA ! i totes les bufandes i banderes de tots els equip de ACB què varen voler estar amb la família verd-i-negre i la família de Amanda.
I finalment després del partit els jugadors es van acostar al fons verd-i-negre què és on sempre si posava L'Amanda i amb la seva família varen cridar penya !


AMANDA EL TEU RECORD SEMPRE SERÀ VIU , SEMPRE ESTARÀS AMB NOSALTRES , GRÀCIES AMANDA PER TOT i SEMPRE ESTARÀS AMB NOSALTRES !! SEMPRE AMB TU AMANDA !!

En el programa també varem parlar de la ultima jornada de lliga ACB , Eurolliga , també varem parlar del tema tractat en el racó de psicologia : LA DONA EN ESPORT . I finalment varem parlar del tema què ens te mes preocupats : RICKY A LA NBA aquesta temporada què bé? es possible ?

us convido a què escolteu el programa i deixeu les vostres opinions.Att: Micacos !